little white steps

little white steps

torstai 3. heinäkuuta 2014

Tästä se lähtee... :)

Hei,
Olen jo vuosia seurannut eri blogeja ja nyt reilun vuoden haudutellut ajatusta oman blogin perustamisesta. Omia suosikkejani ovat olleet sisustuspainotteiset blogit ja äitiblogit, koska olen itse vajaan 1-vuotiaan pikku prinsessa äiti. Itse olen Jyväskyläläinen 29-vuotias nainen, jonka valokuvaus harrastus syttyi meidän saatua appiukolta järkkärin tytön synnyttyä. Kiitos vaan Kari :) Kuvaus on vielä melko amatöörimaista, niin kun tämä bloggauskin ;), mutta hiljaa hyvää tulee.

Asumme avopuolisoni kanssa viime kesänä remontoidussa  rivitalossa. Remontin ennen ja jälkeen kuvia tulen varmasti jossain vaiheessa laittamaan kunhan tämä bloggaus lähtee hieman luonnistumaan. Ja puuttuuhan meillä vieläkin katto- ja jalka listat ;) Sisustuksessa suosin valkoista, hopeaa, kromia ja mustaa. Väriä tuo pikku neidin lelut ihan kiitettävästi. Alkuun muutama kuva asunnostamme.Kartell on jo pidempään ollut yksi suosikki merkeistäni. Haaveissa on muutama kyseisen merkin tuote lisää sekä Hay Hee-tuoli ja pöytä. Ja eiköhän nämä himotukset lisäänny tässä ajan kanssa... Minulla taitaa olla vähän taipumusta sellaiseen ;)
Melko musta-valkoista ainakin näissä kuvissa :)

Yritän tässä lähi päivinä saada jotenkin aikaiseksi tuon yläbannerin. Eilen taistelin jokusen hetken ja eihän siitä mitään tullut...

Terhi

1 kommentti:

Kiitos kommenteista <3