little white steps

little white steps

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Toppaliivi tuli taloon

Moikka

Plaah mitä sadekelejä ollut taas...
Ei kaatosateella viitsi lähteä Leonan kanssa puistoon ja ei itsekään löydä suurta lenkkeilyfiilistä. Sisällä taas tulee pula raittiista ilmasta. No joo, eipä valiteta, sateen jälkeenhän pitäisi olla poutasää :)
Tänään olimme pikku sateella puistossa päivällä ja ei se pikku sade menoa ainakaan haitannut. Kurahousut ja kumpparit pitää käydä hommamassa tytölle, oli nimittäin melko märät kengät kun kotiin päästiin.

Muuten pidän kyllä syksystä varmaan kesän jälkeen toiseksi eniten vuodenaikana. Jotenkin se ilmojen kylmeneminen ja iltojen pimeneminen on omalla tavallaan ihanaa. Myös vaaterintamalla syksy on parasta aikaa. Rakastan kerrospukeutumista, huiveja ja sitä, että voi edelleen pukeutua jakkuihin ja nahkatakkiin eikä tarvitse sulloutua vielä toppa vaatteisiin. Sisustuskärpänen nostaa uhkaavasti myös hattuaan, tosin se nyt tuntuu olevan aina päällä... :)
Kotiin olisi mielessä monenlaisia hankintoja, mutta jää nähtäväksi millon pystyn niitä toteuttamaan.

Tänään tehtiin pika pyrähdys kaupungille ja halusin käydä tarkastamassa olisiko Lindexillä edelleen sitä ihanaa pikku tyttöjen toppaliiviä jäljellä. Ja olihan siellä. Se on niin suloinen ja ihanan hailakan vaaleanpunainen väriltään ja hupussakin söpö karvakaulus. Menee nyt hieman lämpöisempänä syyspäivänä neuleen kanssa ja muuten tarkoitus on pukea sitä Leonan fleece-takin kaveriksi kylmempinä päivinä.Eteisen peili on ollu kova sana jo jonkin aikaa. Sen eteen on kiva mennä nauramaan omalle kuvalleen ja joskus on myös nähty vähän maistavan sitä omaa kuvaa... Just.
Taaperokärryä työntäessä tulee myös omalle kuvalle vilkuttaa kun kävelee ohi. <3


Huomenna siis kumppareiden ja kurahousujen metsästykseen.

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3