little white steps

little white steps

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Karhun poika sairastaa...

Moikka

Meillä tulikin hieman suunnitelmiin muutoksia Leonan 1-vuotis syntymäpäivien osalta sillä meidän pieni sai virstaputken tulehduksen. Oireilut alkoivat kuumeiluna perjantain ja lauantain välisenä yönä ja pikku tyttö oli aivan tulikuuma. Särkylääke auttoi neitiä nukkumaan sen yön suhteellisen hyvin. Lauantaina olimme Leonan pienen ystävän 1-vuotis juhlissa, jossa neidin olo heikkeni ja kuume taas nousi. Leona ei jaksanut syödä ei juoda kunnolla joten lähdimme päivystykseen. Siellä odottelimme lähemmäksi viisi tuntia, jotta selvisi mikä on. Tuntui todella kohtuuttomalta, että ei edes näin pieni, veltto ja väsynyt lapsi mennyt  muiden potilaiden edelle. En vähättele kenenkään vaivoja, mutta pieni lapsi ei osaa sanoa mikä on hätänä, vaikka kyseessä olisikin todella vakava asia.

Kokeissa selvisi sitten, että hän oli saanut virtsatputken tulehduksen ja joutuisi sairaalahoitoon muutamaksi päiväksi. Itselle nousi kyyneleet silmiin kun kuuli, että omalla pienellä on tulehdus ja, että hän joutuu jäämään sairaalaan. Vaikka onhan virstatien tulehdus melko yleinen tauti. Niimpä vietti Leona siis ensimmäisen syntymäpäivänsä lastenosastolla. Tottakai isi ja äiti oli samassa huoneessa yötä myös sen kolme päivää. Kun olo parani oli neiti ihan oma itsensä ja leikki aivan kuten kotonakin. Häntä ei siis haitannut missä oltiin. Ennemminkin haittasi myssy, jota joutui käyttämään päässä olleen kanyylin takia. Toki verikokeet oli ikävä asia, varsinkin kun niihin herätettiin yö unilta :( Kotiin pääsimme tiistaina, mutta antibiootti kuuri jatkuu reilun viikon. Reipas on meidän pieni potilas ollut <3Lauantaina tosiaan kerettiin piipahtamaan toisen pienen tytön 1-vuotis juhlissa. On aivan ihanaa, että Leonalla on tämä aivan samanikäinen ystävä ollut syntymästä saakka. Tapasivathan he toisensa jo synnytyslaitoksella. Ja ehkä jopa äitien mahojen läpi ennen syntymää ;) Yhdessä he eivät vielä osaa leikkiä, lähinnä vaan ottavat toistensa käsistä tavaroita. Leona rauhallisempana yksilönä monesti seurailee ystävän touhuja ja nyt kun osaa liikkua, niin konttaa perässä. Toivon mukaan tytöt ovat ystäviä kauan :) 
Asuksi valoikoitui ihana Nextin raidallinen mekko. Next kuuluu myös äipän suosikki merkkeihin Pomp De Luxin ja KappAhlin Newbie malliston kanssa.  Paketti käy hienosti Leonan asuun :) Erittäin tärkeää kun menee juhliin, että paketti mätsää ;)


Leonan syntymäpäivä juhlat siirtyivät tälle viikon lopulle ja luvassahan on kunnon helle aalto sopivasti, että tervetuloa vaan vieraat saunaan meidän olohuoneeseen ;)

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3