little white steps

little white steps

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kurkkaus meidän WC:hen

Moikka

Taas on vierahtänyt jo hetki mun edellisestä postauksesta. Ideoita on välillä vaikka kuinka mistä kirjoittaa ja taas välillä ei niin yhtäkään. Pitkään on pitänyt kuvata meidän asuntoa ja eri huoneita, mutta en ole vieläkään yhdestäkään postausta tehnyt. Luultavasti ihan vaan sen takia, kun ne eivät minun silmääni ole vielä valmiita. Toisaalta jos odottelen, että saan hommattua kaikki haaveilemani sisustusesineet huoneisiin ei ne tule koskaan olemaan valmiit :) Mieli muuttuu ajan kuluessa ja tulee uusia juttuja mitkä on ¨pakko¨saada.

Toinen syy miksi en ole kuvannut, on ne edelleen puuttuvat jalka- ja kattolistat sekä keittiön sokkelit. Eli kongreettisesti meillä ei ole valmista :)

Päätin nyt vaihtelun vuoksi kirjoitella muustakin kun Leonasta ja Leonan vaatteista ;) Ensimmäinen huone, jonka nyt kuvasin on ehkä se eniten valmiina oleva tila, eli wc.Värimaailma on musta-valkoinen, niin kun muuallakin asunnossamme. Tila on juuri sopiva wc:lle, joka toimii nimenomaan pelkkänä WC:nä. Toisin kun edellisessä asunnossamme tilassa oli myös suihku. Halusin luoda hieman yleellisemmän tunnelman  kun yleensä vessoissa on. Takaseinälle valitsimme mustan hohtavan kivilaatan ja seinät tapetoimme. Aluksi arvelutti tapetointi, mutta koska tila ei ole varsinaisesti märkätila uskalsimme sen siihen laittaa. Tapetti tekee wc:stä hieman enemmän huoneen omaisen. Lattia on myös hieman hohtavaa kivilaattaa.Peiliä etsin jonkin aikaa. Mielessä oli iso, hopea reunuksinen peili. Tyyliltään tämä ei ole kauhean moderni, mistä yleensä pidän, mutta kävi tähän tilaan mainioisti. Sen löytyminen ei ollut se kaikista helpoin puuha. Kolusin läpi kaikki Jyväskylän sisustus, kaluste ja muutkin mahdolliset kaupat, jotkut useampaankin kertaan.  Kauppa josta tämän vihdoin löysin oli juuri se mistä viimeisenä ajattelin sen löytyvän, Jyskän varastomyymälästä :) Jyväskyläläiset tietää, että paikka ei tule ensimmäisenä mieleen kun lähtee ostaa sisustustavaroita.Tähän ihanaan Lene Bjerren saippua pumppuun törmäsin Home White Home-blogissa ja se oli tilattava samantien myös meille. Onhan se vaan niin kaunis.
Muutaman koriste-esineen halusin lavuaari tasolle ja hm home:sta löytyi juuri sopivia ja sopivan hintaisia. Hopeassa purkissa säilytän topseja ja se ajaa asiansa paremmin kun hyvin. Ilman näitä olisi meidän wc melko tylsä, ainakin omasta mielestä.

Sellainen on meidän wc. Jossain vaiheessa, niin kun ihan ekassa posteuksessani lupailin, laitan kuvia myös ennen remonttia niin näette mistä ollaan lähdetty :)

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3