little white steps

little white steps

torstai 17. heinäkuuta 2014

Lomapäiviä Helsingissä

Moikka!

Viime viikko tosiaan vietettin Helsingissä ja Espoossa. Oli mahtavaa kun säät suosi niin todenteolla, että päästiin nauttimaan kaikesta kivasta mistä kotona ei välttämättä pääse.
Helsinki on todella ihana kesäkaupunki ja siellä olisi ihanaa viettää enemmänkin aikaa sillä nähtävää ja tekemistä kyllä riittäisi. Ensi vuonna haluan kyllä tehdä päiväretken Suomenlinnaan ja ehkä voidaan käydä Linnanmäelläkin. On Leona kuitenkin sitten jo kaksi vuotta niin luultavasti pienten laitteet kiinnostaa.

Espoon Tapiolassa on kiva ulkoilma-allas lapsille ja sinne oli suunnattava ensimmäisenä päivänä. Siellä meidän neiti oli vielä ehkä liian pieni kun isompia lapsia juoksi (lue riehui) ympärillä ja meno oli aikamoista. Siitä huolimatta meidän vesipeto nautti pikku ajastaan vedessä :) Helsinkiin mennessä oltiin päätetty, että joku päivä viedään Leona Korkeasaareen. Lauantaina lähdettiin sitten porukalla junalla Kauklahdesta kohti Korkeasaarta. Vaikka pieni Leona onkin vielä niin kyllä hän ymmärsi ja otti kontaktia eläimiin. Kädet ja jalat vispasi hullua vauhtia niin kun yleensäkin kun hän innostuu :) Päiväuni aika yllätti vaan kesken reissun, mutta kerkesi Leona tekemään tuttavuutta sentään tämän pantterin ja pupujen kanssa :)
Loppu lomapäivät vietettiin serkkulassa leikkien ja tuohuten. Onneksi Leonalla on niin samanikäisiä serkkuja ja kavereita, että pääsee pienestä asti viettämään aikaa muiden lasten kanssa. Ja se on jännä miten pienestä asti lapset tajuavat toisensa. Eli jo vauvana kiinnitetään huomiota toisiin ja innostutaan aina kun näköpiiriin tulee lapsia niin vauvoja kun vanhempiakin. Tai näin ainakin meillä :)


Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3