little white steps

little white steps

maanantai 11. elokuuta 2014

Synnyin vuosi sitten- Kauan kauan sitten

Synnyin vuosi sitten-
kauan kauan sitten!

Maitohetkiä satamäärin
Usein meni jotain väärin
Kaiken nurinkurin käänsin ja
itkuakin väänsin.
Mutt´ tuskin nuhteita mä sain
vaan suukkoja kiloittain.
Hassut temput, hullut temput
monenlaiset kenkuttelut toistuu päivittäin 
ja hyväilyt ja hellittelyt, 
koko suvun lellittelyt kun huusin
äkeissäin.
Isi, äiti yötä monta valvoi vallan unetonta.
hammaskivut, vatsanpurut-
oli monet huolet surut.
Vaan konttaillen ja kompastellen,
hieman horjuen, huojahdellen
Sanojakin tavoittelen ja pian kerron sen:
Mä vauva ole en!

Ystäväni Leonalle tekemässä 1-vuotis kortissa oli tämä ihana runon pätkä, joka hyvin kyllä sisäistää monia vauva vuoteen kuuluneita hetkiä. Kyynel jos toinenkin on vierähtänyt kun tämän olen lukenut ja ajatellut, että tosiaan minun vauva ei ole enää vauva. Omaa tahtoa on nähtävillä jo niin paljon ja neidin oma persoona rupee erottumaan. On kyllä tempperamenttinen, mutta niin ihana pikku likka!

Nyt kuvapläjäys meidän 1-vuotiaasta <3
Kuvat on kuvattu kahtena eri päivänä, siksi eri hiuskoristeet :) Päällä on ihana Pomp De Luxin kevään -14 juhlamekko. Mekko on kokoa 86 ja oli meidän pienelle vähän liian iso. Hieman ompelukoneella vedin kainaloiden alta sisään, jotta istuisi paremmin. Paljoa en raaskinut, koska olisin saattanut pilata ihanan mekon ja haluan vielä päästä käyttämään sitä muissakin juhlissa. 

Juhlapäivä oli todella kuuma ja mekko ei ihan parhain hellemekko ole. Kuuma näytti Leonallakin olleen kun tuo asu päällä konttasi menemään. Ja aluksi otti myös hieman päähän se konttaus mekon kanssa :) Meillä vaihtuikin juhlapäivänä asu hieman kevyempään, kun suurin osa juhlavieraista lähti.


Paras viimeiseksi! Rupesi jo kuvaus ilmeisesti ärsyttämään :)

Tänään kävimme myös yksivuotis neuvolassa päivällä. Hieman jännitin tytön puolesta tulevia rokotuksia, koska lähiaikoina on neiti joutunut niin monesti olemaan pistettävänä, että hänelle on jo kehittynyt pieni lääkärikammo. Rokotuksia iskettiin tällä kertaa kolme. Meidän neuvolan täti on todella mukava ja osaava, että hienosti meni rokotukset. Toki itki, kun pistettiin, mutta äkkiä rauhoittui.

Leonan mitat :
Pituus: 77cm
Paino: 8,698kg
Hattu: 46,1

Hienosti kuulemma kehittyy omalla -1 käyrällään. Kommenteiksi neuvolan täti kirjoitti, että neiti on utelias ja reipas pieni tyttö :) No niin onkin <3 Seuraava neuvola onkin vasta 1,5 vuotiaana. Hassua... Mielellään siellä kävis mittauttamassa tyttöä tässä välilläkin ;)

TerhiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3