little white steps

little white steps

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Vauvavuosi lähenee loppuaan...

Moikka

Tuntuu käsittämättömältä, että kohta siitä on jo vuosi kun pieni prinsessani syntyi. Aika on mennyt kuin siivillä. Muistan vielä kun eilisen sen päivän kun sain tytön syliini. Silti taas toisaalta tuntuu kaukaiselta se arki kun hän oli vielä pienen pieni eikä osannut kun nukkua ja syödä. Nyt tuota vauhtia sitten riittääkin. Haikealta tuntuu samalla hyvästellä vauva vuosi, mutta ihanaa on katsoa kun rakas oppii uutta joka päivä.

Tämä Lindexin kesä haalari on ollut näillä helteillä ihan ykkönen. Ihanan viileää materiaalia ja muutenkin niin söpö <3

Tällä hetkellä Leona liikkuu konttaamalla ja nousee jatkuvasti seisomaan jos vaan on edes jonkinlainen tuki lähettyvillä. Hienosti on pienen jalat ruvenneet vahvistumaan kun vielä pari kuukautta takaperin ei liikuttu vielä lainkaa. Tai vähän pyörimällä :) Tällön fysioterapiaan tuli lähete, jossa katsottiin mikä tilanne. Parin viikon sisällä Leona oppi ensin ryömimään ja sitten seurasi konttaaminen. Ja heti sen opittua noustiin jo ylös. Eli lähdössä kesti, mutta kun jotain opittiin niin opittiin seuraava jo vielä nopeammin...
Sunnuntaina juhlitaan Leona yksi vuotis syntymäpäiviä meillä kotona. Juhliin on kutsuttu lähisuvun lisäksi myös muutamia kavereita. Teema väreinä on vaaleanpunainen, musta ja valkoinen. Mielessäni olen suunnitellut näitä itselleni todella tärkeitä syntymäpäiviä varmaan lähes vuoden:) Värimaailma on ollut selvä jo kauan, tarjoiltavat ovat vaan muuttuneet välillä. Suolasten tarjoiltavien kanssa arvon edelleen :) Siksi kuvassa ei näykään kun makeiden kyltit :)

Leonan The syntymäpäivälahja ollaan ostettu jo viime lokakuussa. Se oli tarkoitus antaa jo jouluna, mutta ei siitä olisi ollut sen ikäiselle vielä riemua. Nyt yksivuotis lahjaksi sen on aivan täydellinen. Olen huomannut, että samaan yksivuotis lahjaan on päätynyt myös eräs toinen äitibloggari ;)Itse tehdyt koristeet ovat valmiina. Enää puuttuu se suurin urakka eli leipominen ja itse juhlien järjestäminen :) Kauppalista täytyy kursia kasaan ja shoppailemaan täytyy lähteä viimeistää torstaina..

Terhi

1 kommentti:

  1. Kauniit koristelut! :) uskomatonta, että meidän tytöt on oikeasti jo vuoden!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista <3