little white steps

little white steps

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Äipän ja iskän miniloma Tallinnassa


 Kyllä, pääsimme ihan parisuhde lomalle. No siis kahdeksi päiväksi, mutta teki kyllä hyvää viettää aikaa hieman kahdestaankin.  Leona jäi Espooseen hoitoon mummille ja papalle ja ainakin äipällä oli ajoittain kauhea ikävä pikku neitiä. Päivisin mummilla oli hoidossa myös serkku tytöt eli vilinää kyllä riitti! Leona nautti suunnattomasti toisten pienten seurasta, mutta varmasti riitti mummilla tekemistä kolmen minin kanssa - en tiedä miten siitäkin selvisi ;)

Olimme ostaneet Timin kanssa Grouponista lahjakortin Tallinnan L'Ermitage hotelliin kahdeksi yöksi. Kyttäsimme useamman viikon Grouponin sivuja ja ootimme hyvää tarjousta tallinnan hotelleista. Tämä kyseinen tarjous oli puoleen hintaan ja parilla kympillä per päivä sai vielä astetta paremman huoneen. Ja tämähän me tietenkin haluttiin nyt tämän harvinaisen hengähdystauon kunniaksi ;) 
Hotelli oli oikein viihtyisä ja sijaitsi vanhan kaupungin kupeessa. Olihan sieltä pieni kävely matka ostoskeskuksiin, varsinkin jos eksyi ja kiersi ympyrää, mutta muuten oikein hyvällä paikkaa :)
Sisustukseltaankin oikein viihtyisä.


 Grouponin tarjoukseen kuului myös pullo kuohuvaa, joka nautittin ekana iltana kuplien seassa. Onhan tuommoinen amme aika mukava lisä kun niin harvoin kylpemään pääsee. Itse kuohari ei suurin suosikkini ole, ei ainakaan täysin kuivana versiona. Mutta kyllä se ilmainen aina kelpaa ;) Tallinnan vanha kaupunki on todella kaunis ja katseltavaa olisi riittänyt. Kaksi päivää on kuitenkin suhteellisen lyhyt aika. Varsinkin jos pyörii puolet ajasta ostoskeskuksessa...
Kelit suosi kyllä todenteolla ja päästiin myös korkkaamaan ensimmäiset terassi oluet (Pina Coladat). Nähtävyyksiä, jos niitä siis hirveästi siellä on, ei keritty kierrellä. Paitsi kiivettin me jonkun kirkon torniin katsomaan maisemia. Upeat oli.
  Voin sanoa, että hyvää teki reissu ja oli ihanaa viettää aikaa ihan vaan kaksin. Mutta ihaninta oli se jälleen näkeminen Leonan kanssa. Ensin pieni mökötys itku, mutta sen jälkeen se oman pienen suoma halaus on jotain sanoinkuvaamattoman ihanaa ja vilpitöntä, että kyllä siinä äiti herkisteli.

Terhi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3