little white steps

little white steps

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Hurahdus Pomp De Luxiin

Moikka!

Kuten otsikosta käy ilmi olen täysin hurahtanut lastenvaatemerkkiin, Pomp De Lux. Pomppi on tanskalainen yritys, joka suunnittelee mielestäni todella laadukkaita lastenvaatteita. Värimaailmaltaan ovat ihanan hillittyjä eikä kuviointi oli liian ¨lapsellista¨. Leonan pukeutumisessa suosin nimenomaan vaaleita värejä. Suosikkejani ovat valkoinen, roosa, harmaa, vaaleanpunainen ja tummansininen. Toki muitakin värejä löytyy meidän kaapista, mutta pääasiassa noita värejä.

Ihastuin kyseiseen merkkiin viime syksynä kun Leona oli vasta muutaman kuukauden ikäinen. Pompin koot alkavat vasta koosta 80 eli vasta nyt ollaan päästy käyttämään kyseisen merkin vaatteita. Housut ovat vielä hieman reiluja meidän hoikalle neidille, mutta paitoja, neuleita ja mekkoja ollaan päästy käyttämään.

Pidin keväällä ensimmäiset Pompin kutsut ja lastenvaate kutsut ever ja voin sanoa, että ei tule jäämään viimeisiksi. Oli todella mukavaa päästä hypistelemään livenä vaatteita ja viettemään aikaa hyvässä seurassa kavereiden kanssa :) Syksyn mallisto julkaistaan elokuun lopussa ja haluan ehdottomasti pitää myös ne kutsut. Talveksi haluan nimenomaan ostaa toppahousut ja -haalarin. Muuten pitää kattoo kohtuudella mitä sieltä tilaa, kun lastenvaatteisiin saa kyllä palamaan rahaa melkoisen paljon. Varsinkin nyt kevätmallistosta on aika paljon (liikaa) tullut osteltua. Olen hamstrannu hieman isompiakin kokoja, jotka menisivät pidempään. Pompilla oli juuri -40% alet ja tilasin 92 kokoisia vaatteita, jotka on sit tarkoitettu ensi kevääksi ja kesäksi. Tällä hetkellä Leona käyttää merkistä riippuen kokoja 74-86.Aivan ihan takki ensi kevääksi ja luultavasti menee myös alku syksynäkin. Todella pehmeää materiaalia :)

Tunikassa on söpöjä harmaita pilkkuja ja tyllimekko tosi söpö ensi kesän juhliin

Harmaa tunika on ihanan pehmeää materiaalia ja on kesällä varmasti mukavan vilpoisa. Roosa toppi on vaan niin kaunis, että se oli pakko tilata :)


Neule on ihanan raikas raitoineen ja myöskin todella ihanaa materiaalia. (Bambua, polyamidia ja puuvillaa)

Kahdet siistimmät housut, joissa on haaroissa joustinsauma eli pienillä mukavat päällä.


 Sellaisia ihanuuksia sieltä kotiutui meidän neidille. Ihania vai mitä ;)


Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3