little white steps

little white steps

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Asuntomessujen kuvasaldoa

Moikka!

Asuntomessut tuli sitten talsittua läpi tänään ja sen kyllä huomasi jaloissa. Todella kuuma päivä, paljon kävelyä ja nahkaballerinat ei olleet paras yhdistelmä. Noi Tory Burchin ballerinat on muuten aivan mahtavat, mutta koko päivän talsimiseen ei välttämättä parhaat. -Ainakaan minulle tuollaisessa helteessä...

Itse messut oli positiivinen yllätys. Hienosti oli minun mielestä panostettu järjestäjien puolesta. Kokemusta messuilusta minulla on tosiaan vaan Kuopion messuista, mutta kuitenkin. Nähtävää kyllä riitti ja olisi mielellään vielä tarkemmin asuntoja tutkinut, mutta se suurissa kanalaumoissa liikkuminen etanan vauhdilla esti tietynlaisen sooloilun.

Ensimmäistä kertaa myös päivän asua, jaiks...! Laatu kuvia, varsinkin nuo itse otetut. Pieni häirikkö myös asetti haasteita kiipeilemällä äitin jalkoja pitkin sekä yrittämällä repiä ballerinoista Tory Burchin logoa irti. Tämä on muuten joku pakkomielle ilmeisesti Leonalle, sillä aina kun kengät unohdan eteiseen niihin tulee välittömästä syöksyä kiinni ja yrittää irroittaa sitä melko oleellista yksityiskohtaa kengistä. KIVA. Tämän takia ne on yleensä turvassa pikku tuholaiselta :)
Messuilta lähdettiin hakemaan ideoita terassiin liittyvistä sisustus- ja istutusratkaisuista. Täytyy sanoa, että sen suhteen messut olivat pettymys. Taloilla oli tietty tyyli suunta pihoilla ja muistuttivat lähes kaikki toisiaan. Paljon oli kiveä ja kivetyksiä ja niiden sekaan istutettu muutamia pensaita, mutta muuten eipä mitään ihmeempää.

Eri kivi tyyppejä näki ja pystyttiin vähän suunnittelemaan millaista laitetaan terassin reunan viereen. Noihin isoihin valkoisiin ruukkuihin olin ihastunut jo keväällä ja livenä näkeminen vaan vahvisti sitä päätöstä.

Messuilla oli sisustus taas omaan silmään pääosassa ja omia suosikki tuotteita löytyi todella monesta talosta. Kivoja pieniä sisustusideota löytyi ja mietinkin pystyisinkö hyödyntämään vielä niitä lastenhuoneen sisustuksessa.
Nämä kortit kuvio teipillä ovat todella herttaisia ja melko yksinkertainen idea. Ja minun suosikkiani, -musta-valkoista.
Tämä Korbon kori on ostoslistalla syksyksi meidän kotiin <3 Hieman pienemmässä koossa kylläkin. Aivan ihana sisustuselementti, kun sisään heittää pari kaunista tyynyä esimeriksi.
Ihanan raikas keltainen mustan ja valkoisen kaverina. Tällä hetkellä pitäydyn silti vielä valkoisessa, mustassa, harmaassa ja hopeassa.

Sallaisia fiilistely kuvia tällä kertaa.

Leonan synttäri viikko on nyt siis käynistynyt ja valmistelut alkoivat, tai jatkuivat, tänään. Tämän viikon muut postaukset liittyvät siis vahvasti meidän pieneen sankariin <3
Palaamme siis niissä merkeissä myöhemmin.

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3