little white steps

little white steps

torstai 31. heinäkuuta 2014

Harjoitellaan syömään itse...vai harjoitellanko sittenkään

Moikka

Siskon kanssa jokunen aika sitten pengottiin Leonan vauva vaatteita ja ihasteltiin miten pieniä ja suloisia ne ovat. Ihan pienimpiä kokoja katsellessa tuntuu jotenkin mahdottomalta, että ne on ihan vähän aikaa sitten ollut Leonalla päällä. Oliko se tytsi oikeesti niin pieni <3 Hän kyllä kasvaa hurjaa vauhtia, mutta sen kasvunhan huomaa parhaiten henkilö, joka näkee harvemmin. Itselle hän on vielä se oma vauva :)

Niin siis, kun pengoimme niitä vaatteita vastaan osui Leonan ristiäisissä käyttämä farkkumekko. Itse olin sen pakannut pois, mutta siskoni ehdotti, että koittaisin menisikö se vielä paitana Leonalle. Ja sehän meni ja on aivan älyttömän suloinen <3  

Mekko paita on Kappahlin Newbien mallistosta ja on kokoa 62. Menee siis hyvin 80 kokoa käyttävälle pikku tsirpulle. Sortseina oli saman merkin tämän kevään harmaan siniset sortsit ja koristeena tukassa ihana Hm:n pinni, joka pysyi päässä koko päivän! WTF? Rupeeko mun neiti tottumaan tyttö hömpötyksiin ja äiti voi joka päivä laittaa jotain ihanaa hiuksiin??? Jee!!!

THE PINNI
Meillä on menossa operaatio -Opetellaan juomaan aikuisen maitoa. Kolmas päivä käynnissä ja pikku hiljaa olen lisännyt pullossa olevaa lehmän maidon määrää. Ja niin hienosti äitin iso tyttö juo ja pitää pulloa itse. Pitää vaan asettaa tyyny alle ja neiti alkaa lipottaa maitoa. Jota on kutsuttu jostain syystä meillä alusta asti mammiskaksi. Why??? No, mutta sillä nimellä Leona sen tuntee ja kyllä myös maito nimellä. Voi olla, että toi termi on vaan juurtunut äitin päähän :)Äitin iso tyttö <3

Niin ja niin kun otsikossa mainitsin meillä opetellaan syömään itse. Ja tänään oli ensimmäinen isojen tyttöjen ateria. Ei ollut enää äitin tekemää sosetta vaan sai itse syödä paloina ruokansa. Sosetta tosin tullaan syömään vielä, koska pakkasessa on jos jonkin näköistä ruokaa mitä olen tehnyt.

Käsin meillä vielä syödään, koska lusikka lentää aina lattialle. Miten saan Leonan oppimaan sen lusikalla syönnin nyt kun hän on tottunut syömään käsin? Sormiruokaa kun on tarjottu jo useamman kuukauden ajan.

Menuussa oli tänään Pullet porkkia, perunaa, kukkakaalia, tomaattia ja raejuustoa. Ensimmäisenä lautaselta hävisi raejuusto ja tomaatti. Sitten kukkakaali. Sitten alkoi ruoan heittely ja riehuminen...

Näin meillä. Nykyään lähes joka aterian jälkeen meikku kuuraa lattian, tuolin, pöydän. pöydän jalat, tytön... :) Sellastahan se on, vai mitä ;)


How nice... No sieltähän vois poimia seuraavan aterian suoraan kulhoon. Noot..

Huomenna suuntaan viettämään aikaa tyttökavereiden kanssa. Jee!
Jyväskylässä on nyt meneillään Neste rallit ja porukkaa löytyy tästäkin kaupungista. Päästään ihan vierestä seuraamaan vielä jotain pätkää, koska se kulkee aivan kavereiden omakotitalon vierestä. Tämä pätkä on ollut pois ralleista jo kauan, mutta tänä vuonna se ajetaan. Eli Jyväskylän Harjun pätkä.

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3