little white steps

little white steps

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Nautiskelua auringossa

Moikka!

Kyllä Suomen kesä on ihana sillon kun se aurinko kunnolla malttaa meille näyttäytyä. -Eli sen muutaman kerran kesässä.  Silloin siitä pitää nauttia kunnolla. 

Meillä on ollut Toukokuusta lähtien menossa projekti-Terassi ja vihdoin loppu rupeaa jo häämöttämään. Meidän takapihalla kun ei entuudestaan ollut pahemmin terassia, jos ei muutamaa vanhaa lahonnutta lankkua lasketa, niin lähes tyhjästä piti aloittaa. Tästä projektista teen vielä erillisen postauksen jossain vaiheessa. 

Nyt ollan siis päästy nauttimaan auringosta siellä omalla terassilla. Ja pitihän sen kunniaksi käydä ostaa tytölle uima-allas. Valittiin vaaleanpunainen prinsessa allas. Omaan silmään se ei ole niin kaunis sisustus elementti, mutta eihän se minulle olekaan :) Löysin myös puoleen hintaan pallomeren palloja paketin ja nehän on ihan ykkösiä siellä polskiessa. Vauvauinnissa ne pallot on ollut jo Leonalle kova sana. Oltiin myös vierailulla ystäväni luona ja heillä oli ostettuna pieni allas täyteen palloja ja se jos jokin oli Leonasta ihanaa. Paketti oli siis pakko ostaa kun sen näin!

Pompin tämän kauden uikkari on aivan ihana! Varsinkin tuo selkä. Koko on vielä hiukan reilu eli menee varmasti hyvin vielä talvella. Onneksi <3.

Vauvauinti jatkuu meillä jo ensi kuussa eli parin viikon päästä! Jännittää vähän mitä tämä heinäkuun tauko on merkannut Leonalle. Voi olla, että jännittää ainakin aluksi. Toivon, ettei sukellus taito tai uskallus ole kokonaan hävinnyt ja tytsi osaa vielä nauttia uinnista.
Pitihän terassi korkata herkullisella grilli-ruoalla ja juomalla heti valmistuttua.
Herkkuina oli kesäinen hunajameloni-salaatti, maissia, kanaa, halloum-juustoa ja kermaviili-basilika kastiketta. Nams :)


Lauantaina suunnattiin nautiskelemaan vielä mökkielämästä. Harmi vaan kun siellä on nyt harvemmin kerinnyt käymään. Tämä oli ensimmäinen yö mikä tänä vuonna siellä vietettiin. Eihän se ihan niin leppoisaa nyt ole kun mukana on jatkuvasti vahdittava konttaava tuholainen, mutta pääasia, että Leona oppii myös mökkielämään jo pienestä pitäen.

Meidän mökki varsinkin on mökki isollä M:llä. Eli ei ole sähköjä, ei ole juoksevaa vettä, on ulkohuussi. Mutta ennen kaikkea on puusauna ja järvi kymmenen metriä rannasta. Itse siellä pienestä pitäen kasvaneena osaan nauttia sen alkeellisuudesta. Sen verren on kuitenkin kaupunkilais verta minussa, että se muutama yö on aika maksimi. 

Ihana maisema kuvattuna meidän laiturilta auringon laskun jälkeen<3
 Sunnuntaina pikku vempula pääsi pulikoimaan vanhaan ammeeseen, joka siskon kanssa kaivettiin liitosesta. Kyytipojaksi muutama vanha lelu ja tyttö oli oikein tyytyväinen :)


Myös heinät tuli maisteltua :)

Huomenna viedään sitten Leona muutamaksi tunniksi minun siskon luo ja Timin kanssa suunnataan asuntomessuille! Sieltä ideoita etsitään nimenomaan terassille ja siihen liittyviin puutarha juttuihin. En nimittäin mikään kova viherpeukalo ole niin hiukan apuja tarviin. Itse terassin sisustus olisi helpompaa, mutta kerta tavaraa ei ilmaiseksi missään jaella, joudun jättämään sisustushaaveet ensi vuodelle :)
Ensi viikosta on muutenkin tulossa kiireinen sillä viikon päästä minun prinsessa täyttää jo yhden vuoden! Järjestelyjä riittää ja sen kukkaraksi Timin vanhemmat ja veljet perheineen tulevat meille yöksi. Hulinaa siis riittää jo ennen synttäreitä. Huh huh jo valmiiksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3