little white steps

little white steps

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Vaatteita, vaatteita, vaatteita...

Moikka

Lindexistä on viimeisen vuoden aikana noussut yksi suosikki kaupoistani. Siellä on hienoja ja kohtuu hintaisia vaatteita niin minulle kun Leonallekin. Varsinkin kun Leona oli vielä vauva, hyödynsin heidän ota 3 maksa 2 tarjousta melko usein bodyjen ja housujen suhteen. Näiden perusvaatteiden lisäksi sieltä löytyy todella nättejä ja hyvänlaatuisia vaatteita lapsille.

Itse en tosiaan ennen Leonaa ollut kovin usein shoppaillut Lindeksillä ja voin myöntää, että ajattelin sieltä löytyvän vain hieman vanhemmille naisille vaatteita. Nyt voin kyllä sanoa, että sieltä löytyy todella muodikkaita ja aina tyylikkäitä, klassisia vaatteita. Ehkä olen sitten itse kasvanut nyt aikuiseksi, siitä en tiedä ;)

Katselin Lindexin uutuuksia ja tein kollaasit omista suosikeistani. Varsinkin tuo harmaa neule strassi yksityiskohdilla himoittaisi kyllä suuresti :) Voi olla, että pitää käydä sovittamassa...


Tuo musta mekko nahkaisilla yksityiskohdilla on kiusannut minua jo muutaman viikon. Haluaisin niin paljon käydä hakemassa sen, mutta en tiedä onko sille nyt joulunalla käyttöä enää. Toisaalta se on kyllä niin ajaton ja klassinen, että varmasti käyttökertoja löytyisi myöhemminkin.

Toinen kiusankappale on ollut tuo paljetti hame. Se on jotenkin todella kauniin sävyinen. Meinasin käydä sen ostamassa viikonlopun juhliin, mutta en raaskinutkaan. Jos keksisin hyvän syyn senkin ostoon vielä. Esimekiksi pitäähän jouluaattonakin pukeutua hienosti ;)


Vaatteet siis mielessä näin sunnuntai iltana :) Hyvää tulevaa viikkoa kaikille !

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3