little white steps

little white steps

torstai 27. marraskuuta 2014

Lasten pikkujoulut

Moikka

Lauantaina vietimme mamma porukallamme lasten pikkujouluja. Lapset mukana siis ;) Lapsia paikalla oli viisi ja ikähaitari yhdeksästä kuukaudesta viiteen vuoteen. Neljä lapsista kylläkin alle puolitoista vuotiaita.

Järjestimme juhlat nyyttäri meiningillä ja tarjolla oli kaiken näköistä herkkua. Minä leivoin yleisön pyynnöstä kaura-brownien, jota tein viimeksi isänpäiväksi meidän perheelle. Tarjolla oli myös perinteisiä joulutorttuja, suolaisia muffinsseja, juustoja sekä suolakeksejä. Lisäksi tietysti glögiä. Hyvää oli yllättäen.

Emäntä oli laittanut kaiken kauniisti esille ja askarrellut suloiset lasit kaikille <3 Se, että oliko pikkujoulut äitien kannalta rentouttavaa onkin toinen asia. On nämä meidän lapsoset semmosia menijöitä, ettei kovin montaa sanaa keretty vaihtaa. Pääasiassa olivat lapset niin kun oli tarkoituskin.
Meidän kahdelle samanikäiselle sankarille oli katettu oma pieni pöytä ja voi kuinka suloisia he siinä ruokaillessaan olivat. Leona kiltisti istui paikallaan lähes koko ajan ja nautti eväistä. Toinen vilpertti kävi aina välillä puuhailemassa jotain muuta :)


Ihania ovat tälläiset tapaamiset, missä on useampi lapsi ja he ovat sen illan keskipisteenä (milloin eivät olisi?) ja pääsevät leikkimään toistensa kanssa. Yhdessä ei leikki vielä onnistu näin pieniltä, mutta siitä se lähtee.
 

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3