little white steps

little white steps

torstai 13. marraskuuta 2014

Puistoillen päivä käyntiin

Moikka

Aamulla mittari näytti -1, jes! Ja pientä pakkasta on luvattu nyt muutama päivä eli hetken tauko sadekeleistä... Päivällä suunnattiin tuttuun tapaan lähipuistoon haukkaa happea ja juoksemaan paikasta toiseen. Harmi kun toppavaatteilla ei yhtä ketterästi päästä ylös, mut kaiken oppii kun tottuu.Lähipuistossa järjestetään aamu- ja iltapäivän kerhoja arkipäivisin yli kaksi vuotiaille lapsille ja haluan ehdottomasti ensi syksynä laittaa Leonan tähän kerhoon pari kertaa viikossa ellei hän ole  päiväkodissa sillon. Haluan, että Leona on mahdollisimman paljon tekemisissä muiden lapsien kanssa ja oppii jakamaan ja tulemaan toimeen toisten lasten kanssa.

Tällä hetkellä meillä on viikkoisin vain muskari, mutta yritämme vähintään kerran viikossa myös vierailla ystävien luona joilla on pieniä lapsia sekä tietenkin puistolla päivisin, jolloin ollaan vaan kotona. Viikonloppuisin on kiva koko perheen kesken tehdä jotain mukavaa, kuten vierailla Peukkulassa tai jossain vastaavassa. Sunnuntaina on Citymarketissa jonkinlainen joulunavaus tapahtuma päivällä ja ajateltiin suunnata sinne, jos vaikka törmättäisiin itse joulupukkiin ;)

Sellaisia kuvia aamupäivän touhuista. Huomenna laittelen Leonan joululahja ''toiveita'' eli lahjoja mitä me ostamme hänelle :)

Hauskaa torstai iltaa kaikille!

Terhi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3