little white steps

little white steps

maanantai 24. marraskuuta 2014

Uusi rakkaus - Michael Korssin laukku

Moikka

Joulu tuli siis ajoissa tälle neidille :) Ihana avopuolisoni yllätti minut joululahjaksi toivomallani Michael Korssin Jet set Crossbody laukulla. Vietimme reilu viikko sitten ensimmäistä kihlajaispäiväämme ja aamulla sain avata paketista tämän kaunokaisen. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä <3

Arkisin käytän isompaa laukkua, koska tavaraa kulkee mukana melkoisesti. Tämä pieni ihanuus on omiaan varsinkin kesällä kun vaatetuskin on hieman kevyempää. Ravintola- ja baari reissuille tämä on myös juuri passeli. Ihan kun minä baareissa useinkin juoksisin ;) Ensimmäiseen testiin laukkuni pääsi silloin kihlapäivä kun suunnattiin Huviretkeen syömään.
Itse pidän valtavasti kullan ja mustan yhdistelmästä, varsinkin laukuissa, vaikka sisustuksen puolella kallistun pelkästään hopeaan. Laukun kultaiset ketjut tuovat laukkuun juuri sopivasti säväystä tuon kultaisen Korssin laatan lisäksi.

Uutuutena näissä kuvissa näkyy myös Leonan huoneeseen tilaamani naulakot. Ne olivat myös rakkautta ensisilmäysellä, vaikka hetken mietin näiden ja valkoisten välillä. Valkoiset olisivat hukkuneet liikaa taustaansa, joten päädyin näihin mustiin Desing House Stockholmin naulakoihin.

Tänään oli vuorossa vihdoinkin joulukortti kuvaukset, kun sain käsiini tuon ihanan HM:n kultaisen prinsessa pannan. Olin saanut päähäni idean minkälaiset kuvat haluan, niin tuo panta oli ehdoton. Se onnistuiko toteutus onkin sitten aivan eri juttu :) Idean kuvaan sain White featherdream- blogin Hannalta. Laitan myöhemmin tällä viikolla hieman kuvia omasta yrityksestäni. Kuvauksissa hieman kärsi (painettiin lyttyyn) minun happy lightsini, mutta itsehän ne sinne halusin...


Ihanaa viikonalkua kaikille <3

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3