little white steps

little white steps

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Joululahja toiveita

Moikka

Viime viikolla alkoivat omat ajatukset kummasti pyörimään joulun ympärillä. Johtui varmaan suureksi osaksi ihanan talvisista keleistä, mistä kerittiin hetki nauttimaan. Olen itse niin kesä ihminen kun voi olla, mutta joulun aika on silti parasta aikaa vuodesta. Se tunnelma mikä syntyy kaikista kauniista koristeluista, musiikista, herkuista ja ennen kaikkea yhdessä olosta on jotain niin ihanaa mikä saa hyvälle mielelle jo viikkoja ennen joulua.

Tämä joulu tulee olemaan ensimmäinen joulu, minkä minä järjestän. Odotan innolla, että pääsen laitamaan kotia kauniiksi ja pääsemme tekemään yhdessä Leonan kanssa jouluaskareita. Nyt on hänen toinen joulunsa, mutta viime jouluna hän oli neljäkuukautinen tyllerö, joten itse joulusta ei tainnut tajuta mitään. Haluankin tänä vuonna tehdä yhdessä pipareita ja saada hänet mukaan joulun laittoon kanssani <3

Joulussa tärkeää on myös perinteet olleet minulle. Aamu alkaa muistamalla jo pois nukkuneita rakkaita kynttilöin hautausmaalla. Tämän jälkeen joulupuuro. Pienestä asti olen käynyt joulukirkossa perheeni kanssa, mutta pari viime vuotta on mennyt ohi ja luultavasti menee tämäkin, sillä en lähde sinne jouksemaan Leonan perässä;)

Kirkon jälkeen ollaan nautittu se joulun herkku päivällinen. Mahat täysinä on sitten odotettu joulupukin saapumista. Minä en ole viettänyt yhtään joulua ilman joulupukkia vielä tähän ikään asti :) Olemme viettäneet jouluja aina siskojeni perheiden kanssa ja aina on ollut tarpeeksi pieniä lapsia ja nyt minulla on omakin, eli joulupukki tulee vierailemaan vielä monia, monia vuosia.

Lahjat kuuluvat jouluun, mutta nykyään nautin valtavasti siitä toiselle antamastani lahjasta ja ilosta mitä hän siitä saa. En voi silti kieltää, ettenkö tykkäisi myös itse saada lahjoja, mutta määrä ei enää tarvitse olla suuri. Minulle riittää parikin lahjaa, mutta toiveeni ovatkin hieman erilaisia kun lapsena :) Panostan enemmän laatuun kun määrään nykyään.

Teinkin kollaasin omista toiveistani. Aina saa haaveilla, vaikka tiedän, että saan korkeintaan yhden näistä :)Toiveissa on sisustuspuolelta By Lassen Kubus-kynttilänjalka valkoisena, Hay Hee tuoli valkoisena sekä Iittalan Essence punaviini laseja.


Muita toiveitani on Michael Korssin musta Jet set Item Crossbody laukku ja Acnen Canada huivi burgundin värissä. Acnen huivi on ollut toiveissani jo kauan, saa nähdä näkeekö joulupukki toiveeni :)

Erittäin tervetulleita ovat myös urheiluvaatteet ja kerrastot.

Leonalle aiomme ostaa tänä vuonna 4-5 lahjaa, koska hän tulee kuitenkin saamaan muiltakin. Voisin tehdä hänenkin lahjoistaan, mitä aion ostaa, kollaasin lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3