little white steps

little white steps

perjantai 14. marraskuuta 2014

Lahjaideoita pikku tytölle

Moikka

 Nyt olisi tiedossa lahjaideoita meidän pikku prinsessalle, kuten tällä viikolla lupailinkin. Viime jouluna, kun tyllerö oli vajaan viisi kuukautta vanha, tuli Leonalle ostettua aivan liikaa lahjoja. Varsinkin kun hän ei tajunnut vielä joulusta, saati kaikista lahjoistaan mitään. Tämä toivottu ja niin rakas ensimmäinen lapsi sai minussa vaan jonkinlaisen hemmottelu moden päälle viime vuonna. Älkää käsittäkö väärin, en ostanut kauppoja tyhjäksi. Lähinnä liialla määrällä tarkoitan vaan noin pienelle kohtuutonta määrää. En osannut myöskään ottaa huomioon sitä määrää, joka tuli perheeltä ja sukulaisilta hänelle. Toisaalta, monet noista lahjoista on edelleen käytössä tai leikeissä mukana.
Tänä jouluna pysytään siis kohtuudessa.

Tilasin Leonalle kaksi Room Copenhagenin Lego-säilytysrasiaa. Ja nämähän on varmaan Leonan suurimmat toiveet ;) Hah, eli äipän silmää mielyttämään nämä on tilattu ja toki ihan säilytystilan tarpeeseen.
Toisena ehdottomana talvilahjana ostetaan pulkka ja siihen lämmikkeeksi talja. Varmasti hitti ja pitkäikäinen lahja.Leluista Leonan lemppareita on olleet dublot ja lähinnä niistä autot ja hahmot, ainakin vielä. Tarkoituksena on ostaa Dublo myymälä, peruspalikoita ja iso alusta mihin voi rakennella.

Ostin myös paljon kehutun Soivan laulukirjan Leonalle.

Näiden lisäksi ostin H&M:ltä pienen olkalaukun Leonalle, mitä hän voi kanniskella ympäriinsä. Neiti kun on kovasti ollut  kiinnostunut äidin laukusta <3

Näillä mennään ja luulisin tytön olevan iloinen näistä paketeistaan :)

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3