little white steps

little white steps

lauantai 29. marraskuuta 2014

Newbietä pukinkonttiin

Moikka

Pieni poikkeus tuli Leonan joululahja suunnitelmiin. Minulla ei ollut tarkoituksena ostaa yhtään vaatteita hänelle jouluksi, koska vaatteitahan hän ei tarvitse, mutta Newbieitä ja Pomp De Luxeja ei lasketa ;) No siis vitsi vitsinä.

Kappahlin Newbie mallisto varasti sydämmeni täysin Leonan vauva aikoina. Ne ovat varimaailmaltaan ja kuvioinniltaan hempeää eli ei ihme, että myöhemmin ihastuin myös Pomppeihin. Harmittaa vaan suuresti ettei Jyväskylän mihinkään myymälään tule Newbie-mallistoa 92-koosta eteenpäin. Nyt syksyllä vauvojen mallisto laajeni kylläkin kokoon 86 asti ja meillä käytetään tällä hetkellä 80-86 kokoa, mutta vaatteet ovat lähinnä bodeja ja niitä emme enää tarvitse. Toki kylmillä keleillä bodeja käytytään edelleen paitojen alla, mutta lähinnä hihattomia.

Iloksieni (ja lompakon suruksi) huomasin Kappahlin netti sivuilta löytyvän nykyään myös nettikaupan ja en malttanut olla tilaamatta näitä jo kauan kummitelleita yksilöitä. Sopivasti oli myös postikulut ilmaiseksi kun tilasin, niin ei tullut turhia kustannuksia.


Valkoisen neuletakin olin muutenkin päättänyt Leonalle ostaa kun ensi viikolla menemme Helsinkiin, mutta nyt sekin löytyy jo niin ei tarvitse lähteä etsimään. Peruspaitoja tilasin kaksi koossa 92 ja ovat vielä reiluja mikä on hyvä juttu. Voin aluksi käyttää niitä tunikoina ja myöhemmin paitoina. Kokoa 92 ei meiltä muutenkaan vielä kauheasti löydy. Oli siis todella tärkeä tilaus ;)


Rakastan pukea Leonaa valkoisiin ja hempeän roosan värisiin vaatteisiin, joten nämä ovat niin ihania minun silmääni. Harmaa paita pitsi yksityiskohdalla on myös todella kaunis ja vaikka on sama paita kun tuo roosa, on se jotenkin täysin erinäköinen valkoisen pitsikoristeen johdosta.

Nyt on pukinkontti Leonan lahjojen osalta täytetty ja seuraavaksi on ruvettava pähkäilemään Timin lahjaa... Kumpa vaan tietäisin mitä haluaisin hänelle ostaa...

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3