little white steps

little white steps

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Shoppailua ja Desingtoria

Moikka

Oltiin perjantaiana Laonan kanssa kahdestaan viettämässä kunnon äiti-tytär aikaa kaupoilla kun isi kävi salilla. Lähinnä kerittiin pyörähtää vaan Kodin 1:sellä ja siellä aika sitten vierähtikin kun katselin kaikkia kivoja joulukoristeita. Matkaan tarttui kolme ihanaa pientä kristallikruunua, jotka ripustin eteisen peilin päälle (niistä kuvaa myöhemmin) sekä valkoinen posliini kuusi. Tarkoitus on tehdä jokin kaunis asetelma tuon kuusen ympärille ja siihen ideaan olisi löydettävä vielä pari juttua.

Leonan huoneeseen ostin suloisen pupu taulun :)


Tänään pyörähdimme päivällä Jyväskylän Desingtorilla ja ostin itselleni Papun raita legginssit. Niin ihanan pehmeät jalassa. Olisi tehnyt mieli ostaa Leonalle samanlaiset, mutta en raaskinut molemmille.

Glitteri haukka nappasi matkaan myös uuden kynsilakan sokokselta. Niin ihana väri nyt joulun alla <3

Leonan kanssa on aina hiukan haastavaa jos ollaan poissa kotoa lounas- tai päivällisaikaan. Hän kun ei suostu syömään enää mitään pilttejä yms. on todella hankala löytää jotain hänelle kelpaavaa. Leonan nirsoiden takia en kovin mielellään osta hänelle ravintolasta lasten annoksia, koska tiedän sen päätyvän vaan lattialle (näin on muutaman kerran jo käynyt). Tällä kertaa ostimme pienen kokojyvä subin tomaatilla ja kurkulla ja se meni kohtalaisesti alas ja äiti ja iskä kerkes juomaan kahvit sillä aikaa.

Ihana aamupäivä kaikenkaikkiaan :)

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3