little white steps

little white steps

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Viikonlopun parhaat palat

Moikkels

Viikonloppuna meillä oli kylässä Timin vanhemmat, jotka asuvat Espoossa. Pitkän matkan takia he eivät useasti ole päässeet Leonaa katsomaan, paitsi nyt syksyllä he ovat jo muutamaan otteeseen täällä vierailleet. Useammin he haluasivat, mutta ei tuota väliä nyt ihan joka välissä kerkeä ajamaan.
Vierastusvaihe on onneksi ohi ja aika lyhyeksi se lopulta jäi, onneksi. Mummi ja Pappa on siis tuttuja, vaikka ei joka viikko näkisikään Leonaa.

Minun ja Timin kannalta viikonloppu sisälti paljon parisuhde aikaa mikä oli aivan mahtavaa ja erittäin kaivattua. Vaikka emme pitkiä aikoja olleet poissa oli silti kiva päästä kahdestaan liikkumaan. Esimerkiksi niinkin tavallinen asia kun kauppareissu oli hauska suorittaa ihan kahdestaan. Tämän lisäksi pääsimme yhdessä juoksulenkille ja salille, minne emme olleet kahdestaan päässeet Leonan syntymän jälkeen.
Kaiken kruunasi lauantaina leffailta! Käytiin katsomassa Gone Girl ja oli kyllä kiinnostava leffa.
Lauantaina aamupäivällä lähdimme koko porukka Peukkulaan, mikä oli nyt toinen kerta Leonalle siellä ja voi miten toinen siellä nauttii <3Herkuttelemaankin päästin, kun Mummi tekaisi omppupiirakan! Kyllä maistui, vaikka enhän minä diettiläisenä olisi saanut ottaa, mutta ...Mukava viikonloppu kaiken kaikkiaan ja oli mukava saada Leonan isovanhemmat kylään. Useamminkin käy jos se tietää vapaailtaa meille vanhemmille ;)

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3