little white steps

little white steps

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kun poikaystävä täytti yhden vuoden...

Moikka

Sunnuntaina oltiin juhlimassa Leonan 1-vuotta täyttänyttä poikaystävää :) Juhla-asuksi valikoitui Leonalle taas kerran jotain todella tyttömäistä...
Omasta asustani ei tälläkään kertaa ole kuvaa, mutta lupaan ryhdistäytyä sen asian suhteen nyt loppuvuonna :)


Paita: Benetton // Hame: Pdl ss-14 // Sukkikset: pdl ss-14 // Pinnit: hm

Teema synttäreillä oli sirkus ja emäntä oli nähnyt kyllä valtavasti vaivaa. Kuvia en kerinnyt ottamaan kunnolla tarjoiluista enkä koristeluista, koska saavuimme paikalle myöhässä Leonan päivänunien takia ja heti tulomme jälkeen alkoi herkuttelu. Nopeasti nappasin hienosta kakusta kuvan ja ihanista lasipurkeista, joissa oli myös ihania pieniä viirejä koristeina :) Oli ystäväni kyllä saanut ähertää ennen juhlia, mutta mitä ei äiti tekisi rakkaan lapsensa syntymäpäivile. Nimimerkillä -been there, done that :)

Harmittaa valtavasti kuvien huono laatu, sillä unohdin ulkoisen salaman kotia. Pimenävät päivät hankaloittavat kyllä kuvausta.... 
Suloinen minimies lahja kyydissän kohti pakettien avausta. 

 
 Sankari sai vanhemmiltaan lahjaksi potkupyörän, jollaista en kyllä ennen ollut nähnyt. Ikäsuositus pyörällä on 1-2 vuotta eli juuri passeli yksivuotislahja. Pyörän pitäisi kehittää lapsen motoriikkaa, sillä apupyörät irroittamalla sillä voi liikkua myös sivuttain. Leona ainakin oli heti innostunut pyörästä ja halusi päästä testaamaan.

Kovasti odotetaankin, millon mennään taas kyläilemään heillä. Kavereilta löytyy aina parhaat lelut :) Uuden hienon pyörän lisäksi heiltä löytyy myös pieni pallomeri, joka on aivan huippu pienten mielestä.
Ihanat syntymäpäivät kaikenkeikkiaan ja on todella kiva, että saman ikäisiä lapsia on useilla kavereillani, joten leikkiseuraa löytyy kyllä Leonalle.

Tänään menemme katsomaan taas melko tuoretta pientä neitiä, sillä Timin kaveri sai esikoistyttärensä noin kuukausi sitten ja vihdoinkin pääsemme ihastelamaan uusinta tuloksta.

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3