little white steps

little white steps

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

I see Nike...

Moikka


Lähdimme maanantaina katsomaan Timille uusia juoksu lenkkareita Intersportista, mutta se olinkin minä joka lähti kaupasta uusien popojen kanssa. Miten siinä nyt niin pääsi käymään... ;)

Olen jo pitkään haaveillut uusista värikkäistä juoksu kengistä ja nyt vasta ne itselleni hommasin. En osaa sanoa miksi näin kauan kesti kun 10! vuotta uusien kenkien välillä, varsinkin kun vanhat oli jo melko huonossa kunnossa.

Paikan päällä oli oikein asiantunteva myyjä, joka katsoi laitteella millainen jalka minulla on ja mikä kenkä siihen sopii. Oikean jalan astuvuus oli normaali, mutta vasen kaipasi kengältä yli pronaation tukea. Tämä johtuu luultavsti siitä, että vasen polveni on leikattu reilu kolme vuotta sitten ja olen varonut polvea siitä lähtien alitajuisesti ja se on muokannut askellustani.

Ja kerran uudet kengät ostan niin oli tällä kertaa hyvän kengän lisäksi tärkeää myös se ulkonäkö. Alunperin olisin halunnut pinkit tai violetit, mutta pronaatiotuella varustettuja oli saatavilla vain kaksi nikeltä. Yllätin itsenikin ja ostin nämä siniset popot. Mutta on kyllä aika makeet vai mitä?

Urheilukengät ja vaatteet saa ja pitää olla värikkäitä, vaikka muuten suosinkin melko mustavalkoista pukeutumista.
 

Oon niin ihastunut näihin ja pitihän heti lähteä testaa uusia juoksulenkille ja hyvältä tuntui. Tosi kevyet verrattuna vanhoihin. Nyt on meikun juoksukengätkin tämän vuosikymmenen puolelta :)

Innostuin myös katselemaan muitakin ihanan värisiä niken kenkiä. Seuraavana on vuorossa uudet salikengät. On nimittäin niissäkin kantapään tuki kulunut puhki jo hetki sitten... Oranssit tai pinkit olisi aika hienot salille. No katsotaan milloin niiden aika tulee...
Viikonloppuna olisi tiedossa kaveriporukan ulkoilu päivä, jonka lisäksi olisi luvassa paljuilua, rapujen maistelua ja yhdessä oloa. Aivan mahtavaa!

Leona menee yöksi kummitädille ja -sedälle, toivottavasti nukkuu kiltisti yön läpi sielläkin.

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3