little white steps

little white steps

torstai 2. lokakuuta 2014

Vauvan tuoksua...

Moikka

Viime viikolla kirjoittelinkin, että ollaan menossa ihastelamaan pientä vauvaa. Muutamia mutkia tuli silloin matkaan ja tänään pääsimme vihdoin ihmettelemään pieniä varpaita ja tuoksuttelemaan sitä ihanaa vauvan tuoksua <3

Voih, miten toinen voikaan olla pieni ja miten tuo aika voikaan tuntua niin kaukaiselta, vaikka todellisuudessa siitä on vain reilu vuosi aikaa. Silti tuntui, että ei Leona ole koskaan ollutkaan niin pieni. Todellisuudessa Leona oli syntyessään yli kilon vielä pienempi kun tämä uusi tulokas. Aika vaan juoksee siivillä ja meidän mini on jo iso, lähes kymmenkiloinen tytöntylleröinen.

Aluksi epäilin osaanko pitää enää niin pientä vauvaa, mutta kyllä se sieltä luonnistui. Vauvakuume nosti kyllä kovasti päätään tällä reissulla :)

Aina kun on pienikin tilaisuus, puen Leonalle päälle jonkin kauniin mekon. Kaikkien yllätykseksi päälle valikoitui pelkästään Pomppia ;) Mekoilla ei ole kauhesti tässä iässä käyttökertoja, joten on hyödynnettävä kaikki mahdolliset tilaisuudet. On vaan niin ihanaa pukea oma prinsessa neidiksi kun lähdetään jonnekin. Voi kun äiti jaksaisi panostaa omiin vaatteisiinsa aina yhtä hyvin...Mekko ja legginssit: PDL ss-14 // Paita: PDL aw-13 // Upeat sukat: HMJännä myös miten ne toisten lasten lelut ovat paljon kiinnostavampia kuin omat, vaikka joukosta löytyisikin ihan samoja kun kotoa. Leikkiä olisi Leona jaksanut vaikka kuinka, mutta piti kiireellä kotiin päästä iltapuurolle.

Muuten päivä on ollut aika katastrofi. Leonan kanssa ei ruokailut sujunut ei niin ollenkaan. Eväät oli siis pitkin lattiaa ja vähän myös testattiin huutokohtauksia pitkin päivää... Ihanata.
Tämän ihanuuden lisäksi Timi tuli pari tuntia myöhässä kotia autoon ilmestyneiden vikojen?! takia. Ja ainiin, mikro hajosi... prkl. :)
Sellainen torstai meillä, mutta päivän pelasti illan vierailu ja kaikki muu unohtui täysin (ainakin hetkeksi).    :)

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3