little white steps

little white steps

torstai 23. lokakuuta 2014

Neidin asukuvia

Moikka

Noniin, vihdoinkin vähän lisää asukuvia meidän syksyn Pompin tilauksesta. Tilasin lähinnä käyttö vaatteita (mikäli ei oteta huomioon tyllimekkoo ja -hametta) ja ne on kyllä olleet kauniita ja hyvän laatuisia. Lähes kaikki ovatkin jo olleet käytössä.


 
Pieni hampaidenpesijä :)Paita: PDL aw-14 // Housut: Hm
 
Tämä balettitanssija paita on ollut myös paljon käytössä. Harmaassa pohjavärissä tulee kauniisti esille kultaiset kuviot. Ja nuo olkapään rimpsut ovat todella suloiset.

Paita ja housut: PDL ss-14

Viime viikolla meillä oli Leonan serkku pojat yökylässä ja taisi viihtyä niin pojat kuin pikku neitikin. On aivan ihanaa katsoa, kun pojat huolehtivat Leonasta ja pitävät hänelle seuraa. Nuorempi serkku on toisella luokalla eli on juuri oppinut lukemaan ja innoissaan lukee kirjoja Leonalle. Leona itse vie kirjat hänelle ja sit peruuttaa syliin <3 Se on niin suloinen näky, että :)

Oli omasta puolestanikin kivaa kun pojat oli ja päästiin viettämään kunnolla aikaa yhdessä. Käytiin pariin otteeseen potkimassa palloa (tai pojat potki ja me katottiin) sekä pelattiin meikun lemppari peliä lapsuudesta, Cluedoa. Edelleenkin se kyllä uppoaa muhun :) Ja pojat oli ihan tohkeissaan siitä. Se olisi kyllä mahtava joululahja heille, saakohan niitä vielä?
 

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3