little white steps

little white steps

maanantai 27. lokakuuta 2014

Plakkarissa jo 15 kuukautta

Moikka

Tosiaan, siitä on vierähtänyt jo 15 kuukautta kun tämä tyllerö saapui meidän elämän mullistamaan <3 Vaiherikasta aikaa on ollut ja uusia asioita opitaan koko ajan vauhdilla. Viikonlopun uusin taito oli sohvalle kiipeämisen oppiminen. Jep, jep... Eli silmät oltava selässä hereillä jatkuvasti.

Kävelemään Leona lähti pari viikkoa sitten ja yllättävän lujaa mennään jo. Kävely muistuttaa ajoittain suloista ankan vaapuntaa :) Myöskin äitiä ja isää mennään kovasti karkuun jos olisi tiedossa vaipanvaihtoa, ruokailua tai ihan mitä vaan millon tyttö tulisi syliin napata. Suloista ainakin vielä tässä vaiheessa (Katsotaan kuukauden päästä uudestaan).

Leona ymmärtää tai on jo kauan ymmärtänyt puhetta todella hyvin ja onkin pieni apuri täällä kun pyydän hakemaan jotain hänelle tuttua. Sanoja ei vielä tule sujuvasti muuta kun äiti, jatkuva siansaksa on kyllä päällä hänellä :)

Olen kuukausittain kuvannut Leonaa hänen syntymästään asti tarkoituksena tehdä jonkinlainen kirja kuvista. Aikomuksena oli kuvata 12. kuukauteen asti, mutta olen jatkanut kuvauksia edelleen ja aion tehdä saman siis toisestakin vuodesta.
Kivoja muistojahan ne tulevat olemaan niin äidille kun tyttärelle sitten vuosien päästä. Sillä nykyään kuvat ovat suurimmaksi osaksi vaan koneiden kätkössä ja kuinka usein niitä tulevaisuudessa katsotaan läpi (varsinkin kun se määrä ei ole mikään pieni).


Mekko, paita ja sukkikset: Pdl ss-14
Kuvissa näkyy myös Kartellin lasten tuoli, jonka ostin Stockan hulluilta päiviltä. On ollut todella kiva ja Leona tykkää kovasti istua omalla lasituolillaan (siskoni sanoin). :)Näin on meillä kehitytty ja kasvettu pikku vauvasta isoksi riiviöksi <3

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3