little white steps

little white steps

tiistai 9. syyskuuta 2014

Popoja porukalle

Heips,

Ruudun täällä puolen on viime aikoina pohdittu lähinnä kenkäpolitiikkaa. Lähinnä Leonan (ylläri ylläri ). Meillä olikin pieni kenkäkriisi menossa, kun Leonan yhdet ainoat kävelykengät rupesivat jäämään pieniksi ja mistään ei meinannut löytyä kenkiä. Leona on tähän asti käyttänyt Ukin viime keväänä ostamia 20-kokoisia ensikenkiä, jotka oli aivat ihanat. Tarvittiin siis vielä välikaudeksi toiset ensikengät ennen kun talvikengillä lähdetään tarpoo. Ostin käytettynä Eccon kengät fb-kirpparilta ja hyvin on niillä pistänyt menemään :)

Ja, jotta Leonan kenkärivi ei olisi ollut niin autio, tuli meikun tilata vähän täydennystä. Hyödyllistä täydennystä tietysti.

Talvikengiksi tilasin Crocsin Kids' Crocband Gust Bootit :) Nämä on kokoa 22-23 eli toivottavasti menisi tämän talven. Väri on kunnon pinkki. Todella söpöt, vaikka en ihan näin räikeestä väristä muuten ehkä välitä. Käy väripilkkuna talven Pomp De Luxin tummansinisen toppahaalarin kanssa. Ihanan kevyet ja sisältä mukavan pehmoiset. Kyllä luulis neitoselle kelpaavan :)

Pikkujaloista tilasin Bisgaardin vaaleanpunaiset kumisaappaat koossa 21. Jalassa ne on vielä reilut, mutta isoilla sukilla menee. Toimii hyvin nytkin sateenjälkeisinä päivinä meidän konttaavalle neidille. Vanhat kengät kun imaisi konttauksessa veden sisäänsä... Ei kiva. Ja onhan tuo värikin niin ihana, että kyllä kelpaa. Harmi, kun tässä vaiheessa jalka kasvaa niin vauhdilla, että eivät ensi keväänä kuitenkaan mene...
Ja pitihän äidin hommata kumpparit kun on pikku neidilläkin ;) Puistoissa kun tulee nykyään pyörittyä lähes joka päivä niin oli hyvä syy vihdoin tilata nämä kauan haaveissa olleet kumpparit. Pitäähän äidin nyt näyttää esimerkkiä kumisaappaiden käytössä ;)
Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3