little white steps

little white steps

maanantai 25. elokuuta 2014

Viikonloppu oman perheen kesken :)

Moikka

Oli pitkästä aikaa viikonloppu, jollon meillä ei ollut mitään suunnitelmia. Ja vietettiin se kolmestaan, oman pienen perheemme kesken <3 Muuten viikko ei mennyt ihan toivotulla tavalla, koska molemmat, niin minä kun Timikin saatiin napattua jostain flunssat. Ei kivaa. Just kun oli kauhea into urheilla niin noup heti tullaan kipeeksi. Itsekuri ruokailujen suhteen piti kyllä just eikä melkein ja lipsumisia ei tullut ollenkaan. Herkku päivä oli lauantaina, jolloin leivoin päärynä suklaa muffinsseja. Oli ihan törkeen hyviä :)

Vaikka itse sairastettiin oli Leona onneksi terveenä koko viikon. Normaalisti piti siis keksiä tekemistä minille. Puistossa käytiin joka päivä ja lauantaina vietettiin aamupäivä myös ensimmäistä kertaa Peukkulassa. Aluksi epäilin onko näin pienelle siellä mitään tekemistä, mutta väärässä olin. Onneksi.
Voi pienen lapsen riemua, kun sinne päästiin. Konttausvauhti vähintään tuplaantui kun eri paikkoihin oli mentävä. Myös temppurata oli todella hauska, vaikka ei ihan itse osannut kaikkialle mennä. Tai ehkä äiti ei päästänyt turvallisuuden takia...

Temppuradan lisäksi Peukkulasta löytyi erilaisia huoneita. Yksi niistä oli pieni kioski, johon pääsi leikkimään. Siellä hitiksi osoittautui muovi hedelmät. Voisin harkita vaikka joululahjaksi Leonalle omia muovihedelmiä leikkeihin, koska ne ovat olleet todella mielenkiintoisia joka paikassa missä niihin on törmätty. Ja löytyyhän meiltä jo leikkikeittiö tarvikkeita niin täytyyhän sitä olla syötävääkin niihin :)
Kioskin lisäksi löytyi Prinsessahuone, joka oli todella suloinen mekkoineen ja pöytineen.


Ennen lähtöä kävimme vielä ulkona lampaita moikkaamassa ja kiinnostavia ne Leonasta taisivat ollakin. Ensi kesänä täytyy päästä vierailee johonkin lemmikkieläin puistoon.
 Ulkona on Peukkulassa myös paljon kivaa puuhaa lapsille ja varmasti ensi kesänä päästään nauttimaan niistäkin. On kyllä kiva paikka viettää päivä taaperon kanssa :)
Hinta tuntui hieman suolaiselta näin pienelle (6,5€), varsinkin kun ennen alle kaksi vuotiaat ovat vielä päässeet ilmaiseksi. Mutta toisaalta pieni hinta se on silloin tällöin maksettavaksi, kun näkee miten lapsi oikeasti nauttii olostaan :)
Lauantaina päästiin vielä kivan päivän jatkoksi herkuttelemaan kun tekaisin meille päärynä-suklaa muffinssit. Oli kyllä todella hyviä ja täytyy tehdä toistekin.
Mukava viikonloppu kaikenkaikkiaan. Harvemmin olemme olleet koko viikonlopun kyläilemättä tai muuten vaan ilman suunnitelmia. Täytyy useamminkin harrastaa sellaisia :)

Maanantain aloitimme mammatapaamisella ja vilskettä riitti. Äitejä meitä oli viisi ja lapsia seitsemän + yksi masuasukki. Kiireellä siirryimme Leonan kanssa päivänunien jälkeen myös muskariin, joka palasi kesätauolta. Kiva oli päästä myös lauleleen ja soittelee Leonan kanssa, vaikka ei neiti malttanut paikallaan pysyä vaan kaivoi kaiken maailman leluja mitä vaan löysi. Toimelias oli meille viikon alkukin. Huomenna olisi vuorossa Leonan ensimmäinen hammaslääkäri, saa nähdä miten se menee...

Viimeisenä vielä hellyyttävä kuva viikonlopulta juuri heränneestä vilpertistä <3


Ihanaa viikkoa kaikille :)

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3