little white steps

little white steps

maanantai 13. lokakuuta 2014

Tylliprinsessa

Moikka

Sunnuntaina vietettiin kummipoikani 13-vuotis syntymäpäiviä ja me tytöt saatiin laittaa taas parasta päälle. Tai no äiti ei ihan parhaissa lähtenyt (printtileggareissa ja pitkässä paidassa), joista ei harmi vaan(onneksi!) ole kuvaa taaskaan. Pitää yrittää ryhdistäytyä noissa omissa asukuvissakin, mutta ainoa kuvaaja vaihtoehto on Timi, jolla ei tällä hetkellä ole hajuakaan millaisia kuvia haluan ja mitä ollaan otettu ovat olleet tosi epäedustavia. Pitää siis ruveta kouluttamaan, että saataisiin tänne muitakin kun Leonan asu kuvia.

Pikku neidille sain ensimmäistä kertaa laittaa syksyn pompin tilauksessa tulleen musta tyllihameen <3  Hame on kokoa 98, mutta tiukan vyötärönauhan ansioista menee hyvin jo nyt. Ison koon huomaa vaan pituudessa.

Paita Pdl aw-13 // Hame: Pdl aw-14 // Sukkikset: Pdl aw-14 // Pinni; Hm


Nyt voin myös ylpeänä sanoa, että minun rakas on lähtenyt kävelemään. Konttaamalla mennään vaan kun halutaan päästä nopeasti paikasta toiseen, mutta muuten liikutaan vaan kävellen. Ja mami on niin ylpeä :)

Leona nauttii täysin rinnoin kun pääsee vanhempien serkkupoikien kanssa leikkimään ja ilmeisesti he pitävät myös pienen serkkunsa seurasta, sillä haluavat tulla meille yökylään nyt syysloma viikollaan. Tottakai se sopii, pääsen viettämään enemmän aikaa molempien kummipoikieni kanssa ja tiedän, että Leona viihtyy.
Jotain ohjelmaa pitää keksiä siksi päiväksi kun saadaan vieraita, vaikka taitaa toi pelkän pleikan virittäminen heille riittää :) Hyvä niin.

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3