little white steps

little white steps

keskiviikko 6. elokuuta 2014

1-vuotis syntymäpäivä juhlat

Heippa

Sunnuntaina juhlittiin lämpimässä säässä meidän prinsessan 1-vuotis syntymäpäivää. Leona nautti päivästään pikku ystävien ympäröiminä, vaikka aluksi hieman jännitti kun talo tupsahti täyteen porukkaa. Kauan ei jaksanut jännittää ja sit taas oli menoa talossa...





Huikeat ovat noi Leonan alahampaat. Niitä on kolme ja ne ei ole keskellä suuta :) Hellyyttävää nähdä kun oikein naurattaa <3





 Kaikille lapsi vieraille olin tehnyt omat nimikoidut lasit. Leona ei ihan saanut ideasta kiinni ja päätti sylkeä mukista tulleen nesteen (mehun) mekon sisään. Kiva.
No eiköhän se siitä, sillä aijon säästää mukit ja käyttää niitä muissa juhlissakin. Tietty pitää muokata etikettiä hiukan teemaan sopivaksi :)



Lahjoja tuli kyllä pienelle tytölle todella paljon. Täytyy tehdä sillein, että antaa tietyt lelut aina tietyn väliajoin. Näin kiinnostus säilyy kun oppii leikkimään leluilla eikä niitä ole aivan hulluna joka puolella. Tällä hetkellä kylläkin kaikki synttärilelut on vielä olohuoneessa, mutta kohta voi jonkun lelun hetkeksi laittaa sivuun.

Parasta oli tuo iso lahja ihan vaan kiipeilyn takia. Sen päälle piti nousta istumaan ties kuinka monta kertaa. Eihän sitä olis malttanut toiselle edes avata, kun se kelpasi niin hyvin noinkin :)


 Hitti lelu on ollut myös tämä ksylofoni ja varsinkin ne palikat, joilla sitä soitetaan. Ne kulkee mukana joka paikkaan ja niillä pitää myös rummuttaa kaikkea vastaan tulevaa. Myös kissaa... :/

Hellyyttävää oli neidin ja ksylofonin ensi kohtaaminen. Tarkkaan katsoivat toisiaan ja sitten piti vähän maistaa :)


Ja voih. Nämä kaksi <3 Pusuja antavat toisillee jo tässä vaiheessa. Kameralla en ihan kerinnyt taltioida sitä parasta hetkeä, mutta suloinen on tämäkin :)




Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3