little white steps

little white steps

torstai 4. syyskuuta 2014

Pomp De Lux-kutsut

Moikka

Eilen vietettiin ihanaa iltaa ihanien ihmisten ja ihanien vaatteiden parissa. Järjestin nimittäin toiset Pomp- kutsut, missä päästiin ihastelemaan syksyn -14 mallistoa, joka oli ihana :)
Kuvastoa olin etukäteen jo silmäillyt ja suunnilleen tiesin mitä haluan tilata, mutta on se silti eri asia päästä livenä vaatteita hypistelemään. Ovathan ne sata kertaa parempia livenä ja laatu, ainakin minun mielestä, todella hyvä. Hinnallakaan ei näitä vaatteita ole pilattu :)

Asuna itsellä aika perus musta-valkoista :)  Nahka housut ja löysä musta toppi. Kuva on otettu vaan vähän hätäiseen, kun sukat vaihtuivat mustiksi ja asusteet vielä lisäsin. Empä vaan saanut aikaiseksi kuvaa siinä vaiheessa... Sillä tavalla :)





Syksyn värit omaan makuun olivat roosa, harmaa, valkoinen, musta ja joissain vaatteissa uutuus väri munakoiso oli myös tosi kiva. Osittain munakoison sävy oli liian ruskea minun makuuni. Esittelemässä oli ihana Kultahipun Evelina, joka osaa hommasta kyllä hyvin.
Vieraita oli ihan mukavasti paikalla. Vierailla  oli tilaa tutustua vaatteisiin ja kysellä Evelinalta vaatteista rauhassa kun ei ollut liikaa väkeä. Meitä oli reilu kymmenen.


Herkut oli aika suklaa painotteisia :) Ja taisi aika moni leidi olla dietillä, sen verran paljon jäi kutsujen jälkeen... ;)
Tein suklaakakkua, Domino Popseja, minttu muffeja ja monissa blogeissa viimeaikoina esiintyneen pretzels kakun. Hyvää oli :)






Suolaisella puolella tarjoilut olivat jostain kumman syystä pienemmät. Tein jo melko vakkariksi muodostunutta tonnikala täytettä ja kana-pesto salaatin hunajamelonilla.





Tilauksesta tuli melko suuri, niin kun vähän arvelinkin... Aikalailla suunnitelmissa pysyin.
Tilasin toppapuvun tummansinisenä, siihen sopivat lumihanskat ja söpön roosan huppupipon. Tää setti on varmasti aivan ihana Leonan päällä. Mun pieni tonttu <3
                                                                                                                                                                             Tilasin myös Roosan värisen kaulaliina - pipo setin ja siihen sopivat lapaset.


 


Tarkoitus oli kutsuilta ostaa peruspaitoja Leonalle ja aika hyvin onnistuin suunnitelmassa ;) Neljä eri paitaa päätyi ostoskoriin. Kuvan ensimmäisen otin hieman isommassa koossa, tarkoituksena käyttää sitä tänä talvena tunikana ja ensi syksynä sitten paitana. 
Tuo valkoinen peplum- mallinen paita oli MUST HAVE.  Se on vaan niin kaunis <3 
Munakoison sävyisessä paidassa on söpöt pitsi somisteet olkapäillä. 
Roosan värinen paita on melko perus, mutta ihanan pehmeää materiaalia.


                                        Olihan tuo tämän kauden tyllimekko pakko kotiuttaa meillekin :) Hiukan mietin roosan ja tuon munakoison värien kanssa, mutta päädyin tuohon ihan siitä syystä, että meidän neidiltä löytyy aivan tarpeeksi vaaleanpunaista ;) Testasin tätä kutsuilla Leonan päällekin ja ihana se oli. Leona on siitä erikoinen 1-vuotias, että antaa minun sovitella päälleen vaatteita ja yrittää kovasti itsekin niitä päälleen pukea :)
Tyllihameen otin mustana, koska meiltä löytyy roosa jo kaapista :)

                                                  Nämä farkku shortsit olivat extempore ostos, mutta jätin yhden listalla olleen tuotteen pois ja siitä hyvästä otin nämä. Olen muutaman kerran pukenut jo Leonalle sortsiasun sukkisten kanssa ja hän on niin suloinen niin <3<3<3
Ja vielä tuo panta setti :)
                                    Sellainen pikku saalis meillä tällä kertaa :) Timi oli vähän näreissään määrästä, mutta tarviihan lapsi nyt vaatteita ;) En malttasi odottaa vaatteiden saapumista, mutta kauan saan luultavasti odotella sillä toppapuku tulee varastolle vasta syyskuun lopussa ja sit harkitsee lähtöä. Eli varmaan vasta lokakuun puoli välissä. En kestä... :)

On kutsujen järjestämisessä oma hommansa, varsinkin kun yritin hoitaa valmistelut pikku taaperon kanssa. Tänään olikin aika väsynyt mama...

Terhi

2 kommenttia:

  1. Sama mekko mutta roosana ja noi ihanat shortsit lähti meille myös! Kiitos kutsuista, sun tarjoilut oli tosi hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pääsit paikalle ja herkut maistui ;) Ihana oli sinun pikku neiti ja varo vaan ettet hurahda kyseisiin vaatteisiin niin kun minä... :)

      Poista

Kiitos kommenteista <3