little white steps

little white steps

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Puistopäivä

Moikka

Sunnuntai aamupäivää vietettiin Mäkimatin perhepuistossa, joka on kyllä ehdottomasti paras puisto tässä kylässä. Harmi vaan, että se ei kauhean lähellä meitä sijaitse, mutta viikonloppuisin päästään käymään siellä koko perheen voimin :)

Leona on innostunut puistoissa tällä hetkellä liukumäistä ja sinne kiipeämisestä. On aivan ihanaa nähdä kun oma pieni on kehittynyt valtavasti ja osaa kavuta erilaisia portaita ylös vaikka ei vielä kävelekään. Kovasti löytyy myös sisua tytöstä sillä hän ei hevillä luovuta jos ei heti meinaa nousu onnistua. Päivästä riippuen saataa vaan kuulua hermostus huutoja välistä ;)
Alas mäkeä tullaan sitten mahalleen (toki äidin tai isin pitäessä varmuuden vuoksi vähän kiinni, jotta ei olla naamalleen hiekassa).







Välistä vähän hiekkaleikkiä, mikä ei kyllä ole suuressa huudossa meidän neidillä tällä hetkellä...








Leona ei siis vielä kävele, kovasti haluja on ja harjoittelee jatkuvasti. Tämän hetken ennätys on kuusi askelta äitiä kohti! Kotona työntökärry on ollut kovassa käytössä ja se vauhti millä sitä työnnetään on kyllä ajoittain kova. Seinät on kyllä kovilla :) ja kokoajan saa olla kärryä kääntämässä toiseen suuntaan.

Mäkimatissa ollaan pari kertaa löydetty käyttöön ulkokärry ja sillä on meno maistunut. Ainut vaan, että se on hieman huonossa kunnossa ja pyörät sojoittaa omille teilleen, mutta silti se on kelvannut oikein hyvin. Hieman on liian kevyt, siksi on hiekkaa laitettu kyytiin...





Huomaa, että on puvulla istuttu hiekkakasoissa :)

Muuten on tämä viikonloppu  nautittu ajasta oman perheen kanssa sekä herkkulakko koki myös kovan kolauksen tänä aikana. Ensin perjantaina herkuteltiin kaverin tekemällä omenapiirakalla, joka oli liian hyvää :) Lauantaina syötiin tuplat! ja tänään tehtiin lettuja. Tuhma minä! No huomenna taas ruotuun...

Huomenna olisi ohjelmistossa Leonan muskari ja sitä ennen vietetään aikaa niin minun kun Leonankin ystävien luona :)

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3