little white steps

little white steps

perjantai 26. syyskuuta 2014

Pomppia pomppia pomppia...

Heippa

Joulu saapui siis ajoissa. Keskiviikkona hain paketin postista ja illalla innoissani tutustuin vaatteisiin ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä ;) On se kumma miten voi olla näin innoissaan lasten vaatteista. Tämäkin on yksi asia, jota en olisi osannut kuvitella tapahtuvan ennen Leonaa. Vaatteista olen kyllä aina ollut kiinnostunut niin onhan se melko luontaista olla kiinnostunut myös oman tytön pukeutumisesta. Varsinkin kun vielä voin siihen vaikuttaa 100 prosenttisesti :)

Iso paketti tuli tälläkin kertaa. Minkä sille mahtaa, kun on nämä vaan omaan makuuni niin kauniita ja hyvälaatuisia vaatteita.

Nopeasti aamulla testailtiin vaatteita Leonalle ja kaikki oli oikein passeleita. Yritän kuvata kaikki vaatteet käytössä, koska itse ainakin pidän enemmän sovituskuvista, joissa oikeasti näkee miltä vaatteet näyttävät käytössä.



Talvipuku oli tosi suloinen ja lämmin. Kasvuvaraa on, mikä on hyvä, sillä pitää puvun mennä koko talven neidille. Tuo kypärämyssy on samalla huvittava ja samalla todella suloinen. Sopii taaperoikäiselle tyttärelleni hyvin. En osaisi kuvitella tuota pipoa kovin vanhalle tytölle.
Pipo/huivi setti tuli koossa s ja on hieman reilu, mutta hyvin menee tämän talven ja veikkaan tai toivon, että menee myös ensi talvenkin.



Harmaa setti:
Iki-ihana rusetti paita koossa 92. Paitana on iso, mutta menee ensin tunikana todella hyvin ja varmaan ensi syksynä paitana.
Harmaat, ihanan pehmeät neulehuosut.



Munakoiso setti:
Tyllimekko trikoo hihoilla on ihanan pehmeä ja varmasti mukava päällä. Luultavasti tulevan joulun juhla-asu :)
Keiju paidassa on söpöt rimpsut olkapäillä :)



Mustavalkoinen setti:
Äitin lempparit :)
Valkoinen Peplum paita on aivan ihana, pehmeä ja nätti.
Mustan tyllihameen otin koossa 98, mikä on oikeasti paljon isomman lapsen koko kun mitä Leona on, mutta kumireunuksen ansiosta aivan sopiva ja menee useamman vuoden. Jes, jes, jes... :)
Näiden lisäksi tilasin myös mustan sukkahousu setin, panta setin ja ihanat polvisukat. Polvisukat oli vähän extempore ostos, ne on kokoa 23-26. Leonan jalka on about 21-22. Ne on vähän reilut, mutta ei haittaa ja nämäkin menee kokonsa puolesta pidemän aikaa.




Roosa setti:
Neuletakki ja neulemekko ovat todella pehmeää neulosta, voi kun itselläkin olisi yhtä pehmeitä vaatteita.
 Yöpuku vaikuttaa myös lupaavalta.  On myös ihanan pehmeää luomu puuvillaa.




Ja nuo sortsit <3 Niin suloiset. En malta odottaa, että pääsen pukemaan tuon asun ja siihen vielä yhdistää  ne kauniit musta-hopeat polvisukat. Kyllä on meillä sitten tyylilyyli :)



Huomenna päästään ensimmäistä kertaa testaamaan  ihanuuksia käytössä kun aamupäivästä suuntaan kaverin luokse ja illasta mennään vielä ihastelemaan reilun viikon ikäistä pientä miestä <3

 Sellaiset ostokset meillä. Olikohan ruudun toisella puolella samoja suosikkeja?


Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3